Afslanken

123 Lean Body

 

 

 

 

Het is een programma van 3 maanden dat op de klant is afgestemd. Zodat de klant op een gewone, natuurlijke manier ( zonder crash dieet) afvalt en leert om het eraf te houden.

Het intake gesprek is gratis en duurt ongeveer een uur. We meten/wegen de klant en bespreken het eet/leef patroon zodat we alles goed in kaart kunnen brengen. Daarna gaan we kijken wat de doelen van de klant zijn en gaan daar een aangepast plan voor maken.

Daar naast word aan beweging gedaan, en wel met 4 eenvoudige oefeningen, die men 3x per dag moet doen. Daardoor wordt de verbranding gesimuleerd , ook sínachts.
Om het lichaam in goede conditie te brengen en houden is het extra belangrijk om bepaalde voedingstoffen en mineralen binnen te krijgen. Dat is tijdens dit programma noodzakelijk om het lichaam te laten doen wat er van wordt verwacht. Dat kan dmv suppletie, en wel símorgens 2 tabletjes en símiddags 2 tabletjes.

Wekelijks is er een consult geplant voor de klant, zodat er gewogen wordt , vragen gesteld kunnen worden en dan ook bruikbare tips kunt krijgen.
Een uitgedacht programma dat gegarandeerd werkt ,mits men zich aan het programma houd natuurlijk.
 


 

  Herbalife

Herbalife is cellulaire voeding, gemaakt van plantaardige proteÔne en kruidensupplementen.Het is zo compleet dat het voor verschillende
doelen te gebruiken is namelijk

Afslanken

*Aankomen
*Meer energie
*Gewichtsbeheersing
*Sportvoeding

Herbalife is uitsluitend op bestelling verkrijgbaar

 

  Slimmerplate

De slimmerplate kan op verschillende manieren gebruikt worden;

Als kuur om af te slanken/strakker lichaam en als onderhoud om de spieren in goede conditie te houden.
Een kuur bestaat uit 25 keer verdeeld over 2 maanden waarbij u 3 x per week op de trilplaat staat.


Afslankprogramma; 3x per week een half uur op de slimmerplate. De verschillende programmaís wordt in overleg afgestemd, wat wil de klant bereiken en waar gaat de aandacht naar uit.


Voor een sneller resultaat kunt u tegelijk gebruik maken van een lichaamspakking, daardoor versnelt de bloedcirculatie en het vocht / afvalstoffen kunnen daardoor sneller afgevoerd worden. Zodat het gewenste resultaat sneller bereikt kan worden

 

Lichaamspakking De lichaamspakking, Minceur 2011, werkt op basis van 11 essentiŽle oliŽn en wordt gedurende 20 min onder een folie effectief in uw lichaam opgenomen. Na de pakking een heerlijke afvoerende massage als slot.

Minceur 2011 verbetert de celstofwisseling en is dus uitermate geschikt voor de onsierlijke delen van het lichaam. Het werkt effectief bij cellulite, slechte doorbloeding, verstopte huid, vet en vocht ophoping.

Indien u op dieet bent bereikt u sneller uw streef gewicht.
Deze pakking kan uitstekend toegepast worden in uw schoonheidsbehandeling of slimmer-plate kuur.