Het Ravelijn 8 Steenwijk
0521 51 35 68 / 06 25124302
info@schoonheidssalonmanon.nl

Behandelingen

Schoonheidssalon Manon voor uw complete verzorging

Hot Stone massage 0.30 uur ±
Hotsone massage is zoals het woord al zegt een massage met “hete”stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage wordt gegeven ligt om en nabij de 45 graden. De hotstone massage wordt over het algemeen gegeven met afgeronde basaltstenen. De hotstonemassage is met name geschikt voor of bij spanningen, stress, spierproblemen, Fibromyalgie, gewrichtsproblemen en slechte doorbloeding.
Maar natuurlijk ook voor mensen die eens heerlijk willen genieten van de weldaad van hotstonemassage.
Lichaamsmassage ± 0.30 uur
Massage van een half uur; Massage van de nek, schouders en rug

Het is een ontspanningsmassage, waarbij je heerlijk tot rust kan komen en de spieren weer lekker worden losgemaakt.

Epileren
Het verwijderen van de haren bij de wenkbrauw doormiddel van een pincet.
Het model wordt vooraf met u besproken.
U krijgt weer een open en spontane uitstraling
Harsen van gelaat en/of lichaam 
Het verwijderen van haargroei op de bovenlip, kin en wangen. Door middel van Azuleen hars wordt de haren po professionele wijze verwijderd. Na het koelen doormiddel van ijsblokjes maakt het dat de huid weer snel hersteld en er minder rood en geïrriteerd uitziet.

Zie prijslijst Voor de verschillende opties

Oksels harsen
Harsen op het lichaam. Door middel van harsrollen met Azuleen hars worden de haren van oksel, benen en of bikinilijn volledig onthaard. Na de behandeling wordt het geharste gedeelte ingesmeerd met olie om de restjes hars te verwijderen en aansluitend met verkoelende gel gekalmeerd. Zo kunt u weer een aantal weken genieten van onthaarde lichaamsdelen.

Zie prijslijst Voor de verschillende opties

Wimper permanent ± 0.45 uur
Bij deze behandeling worden de wimpers gekrult waardoor je een mooi vol en liftend effect krijgt.
Verven wimpers en/of wenkbrauwen
Het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt door, in uw uitgekozen kleur, geverfd. Ideaal in vakanties en bij mensen die contact lenzen dragen of allergieën hebben. De verf blijft ongeveer vier tot zes weken zitten en kan daarna gewoon weer opnieuw worden geverfd.
Gel overlay voetjes Gel-overlay op de natuurlijke nagel
Bent u het ook zat, keer op keer uw nagels verzorgen.. Kom dan langs en laat u informeren over de mogelijkheden van gelnagels. De voordelen die Bio Sculture Gel u bied zijn; 99% vrij van schimmel, allergie en nadelige gevolgen, geen beschadiging van de natuurlijke nagel, bevorderd de groei van natuurlijke nagels, drie tot vier weken geen verzorging nodig, dun, natuurlijk, sterk en soepel. Met blijvende glanslaag en geen verkleuringen.
Manicuren
Bij manicure worden de nagels in het door u gekozen model gevijld. Na een nagelbadje worden de nagelriemen verwijderd en velletjes bijgeknipt. Na de handcrème kunnen de nagels worden gelakt met nagelverharder en of een kleurtje naar keuze.

SpotAway

Bloedblaasjes, ouderdomsvlekken, steelwratjes en ouderdomswratjes in het gezicht of lichaam kunnen bijzonder storend zijn, maar kunnen eenvoudig worden verwijderd met de SpotAway. De SpotAway is een apparaat dat werkt op basis van hoog frequente wisselstroom. Deze stroom veroorzaakt warmte die zich aan de punt van het behandel instrument concentreert. Hiermee wordt de huidoneffenheid aangestipt zonder het omliggende huidgebied aan te tasten.
Te behandelen zijn:
• Bloedblaasjes
• Ouderdomsvlekken
• Fibromen (steelwratjes)
• Ouderdomswratjes
• Spider Naevus