Epileren    
    Tijdsduur behandeling

 

Prijs behandeling
   

 

   
  Epileren     € 13,75
 

 

 

 

Het verwijderen van de haren bij de wenkbrauw doormiddel van een pincet.

Het model wordt vooraf met u besproken.

 

U krijgt weer een open en spontane uitstraling

 
  Harsen van gelaat en/of lichaam

 

   
 

Oksels harsen

 

Het verwijderen van haargroei op de bovenlip, kin en wangen. Door middel van Azuleen hars wordt de haren po professionele wijze verwijderd. Na het koelen doormiddel van ijsblokjes maakt het dat de huid weer snel hersteld en er minder rood en geïrriteerd uitziet.
 

 

Zie prijslijst

Voor de verschillende opties

 

 

 

Harsen op het lichaam. Door middel van harsrollen met Azuleen hars worden de haren van oksel, benen en of bikinilijn volledig onthaard. Na de behandeling wordt het geharste gedeelte ingesmeerd met olie om de restjes hars te verwijderen en aansluitend met verkoelende gel gekalmeerd. Zo kunt u weer een aantal weken genieten van onthaarde lichaamsdelen.

Zie prijslijst

Voor de verschillende opties

 

   

Verven wimpers en/of wenkbrauwen

Verven wimpers of wenkbrauwen

Verven wimpers en wenkbrauwen

  € 13,75 

€ 19,50

 

 

 

Het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt door, in uw uitgekozen kleur, geverfd. Ideaal in vakanties en bij mensen die contact lenzen dragen of allergieën hebben. De verf blijft ongeveer vier tot zes weken zitten en kan daarna gewoon weer opnieuw worden geverfd.

 
  Gel overlay voetjes

Gel-overlay op de natuurlijke nagel

    € 25,00

€ 29,95

 

 

 

Bent u het ook zat, keer op keer uw nagels verzorgen.. Kom dan langs en laat u informeren over de mogelijkheden van gelnagels. De voordelen die Bio Sculture Gel u bied zijn; 99% vrij van schimmel, allergie en nadelige gevolgen, geen beschadiging van de natuurlijke nagel, bevorderd de groei van natuurlijke nagels, drie tot vier weken geen verzorging nodig, dun, natuurlijk, sterk en soepel. Met blijvende glanslaag en geen verkleuringen.
 

 
  Manicuren     € 19,50
 

 

 

Bij manicure worden de nagels in het door u gekozen model gevijld. Na een nagelbadje worden de nagelriemen verwijderd en velletjes bijgeknipt. Na de handcrème kunnen de nagels worden gelakt met nagelverharder en of een kleurtje naar keuze.

 
 

SpotAway

  ± 0.30 uur € 35,00
 

 

Bloedblaasjes, ouderdomsvlekken, steelwratjes en ouderdomswratjes in het gezicht of lichaam kunnen bijzonder storend zijn, maar kunnen eenvoudig worden verwijderd met de SpotAway. De SpotAway is een apparaat dat werkt op basis van hoog frequente wisselstroom. Deze stroom veroorzaakt warmte die zich aan de punt van het behandel instrument concentreert. Hiermee wordt de huidoneffenheid aangestipt zonder het omliggende huidgebied aan te tasten.

Te behandelen zijn:
• Bloedblaasjes
• Ouderdomsvlekken
• Fibromen (steelwratjes)
• Ouderdomswratjes
• Spider Naevus