Welkom op de site van Schoonheidssalon Manon

   

 

 

   

Schoonheidssalon Manon voor uw complete verzorging

Op onze site vertellen wij meer over de schoonheidssalon en de behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt. Op dit moment voeren wij onderhoud uit aan onze site. Voor andere of aanvullende informatie kunt u ons bellen of mailen. Vanaf nu zijn wij een Clephar schoonheidssalon.

 

Belangrijk is dat u zich bij ons thuis voelt. Bij schoonheidssalon Manon ervaart u 30 jaar ervaring in  schoonheidsbehandelingen.

Wij bieden wij u  meerdere behandelingen aan die variŽren tussen de verschillende soorten behandeling: 

het epileren of verven van wimpers en wenkbrauwen, harsen, een volledig bruidsarrangement, permanente make-up, pedicure, zonnebank en slimmerplate

 

U kunt uw wensen kenbaar maken en de diverse mogelijkheden en deze worden geheel vrijblijvend met u besproken. Daarnaast geven wij na behandelingen advies over het thuisgebruik met de juiste verzorgingsproducten om zodoende de behandelingen thuis te ondersteunen en huidverbetering te realiseren.
 

In onze Salon staan Manon, Lisette en Sylvia voor u klaar om de gewenste behandeling uit te voeren. Manon en Lisette zijn beide gediplomeerde professionals die u een advies op maat kunnen geven omtrent de verzorging die uw huid nodig heeft.