Het Ravelijn 8 Steenwijk
0521 51 35 68 / 06 25124302
info@schoonheidssalonmanon.nl

Behandeling

Schoonheidssalon Manon voor uw complete verzorging

Kennismakings behandeling = een behandeling waarmee kennis gemaakt wordt  met  Clephar producten.
We beginnen de behandeling met een huidanalyse. Na overleg van wensen /mogelijkheden beginnen we de behandeling met epileren ,onzuiverheden verwijderen en de huid behandelen we met op de huid  afgestemde producten, korte massage en een masker. Harsen en verven is mogelijk tegen bijbetaling
ACE Behandeling = een behandeling voor de  een huid met beginnende veroudering.
Door middel van de rijke hoeveelheid  vitamines en ceramides  en werkwijze  heeft deze behandeling een uitstekende verstevigende werking. De huid ziet er na de behandeling beter, steviger,stralender uit.
Epileren en onzuiverheden verwijderen inclusief.
Harsen  en verven  is mogelijk tegen bijbetaling.
Derma+ behandeling = een behandeling voor een zeer droge/atopische/beschadigde huid (kanker patiënten)
Deze behandeling is bijzonder omdat er haast geen water bij gebruikt wordt. En de natuurlijke bescherming van de huid wordt weer hersteld door  de rijke ingrediënten en werkwijze.
Epileren en onzuiverheden verwijderen inclusief.
Harsen en verven mogelijk  tegen bijbetaling
AHA Glycolic = een behandeling voor de doffe/vermoeide huid met sterke verhoorning en littekentjes.
Door middel van de speciale ingrediënten  en werkwijze krijgt de huid zijn eigen glans en uitstraling terug.
Echt een oppepper! Ook als kuur te gebruiken 1x per week.
Of tijdens een andere behandeling ( 35,=)
Epileren en onzuiverheden verwijderen inclusief. Harsen en verven mogelijk tegen bijbetaling.
Hydra lift behandeling = behandeling met intensieve hydratatie en wordt zichtbaar liftend.
Door de ingrediënten  en de speciale werkwijze en verschillende massages (haptonomisch),ontstaat er echte huidverbetering op ieder niveau.
Epileren en onzuiverheden verwijderen inclusief. Harsen en verven mogelijk tegen bijbetaling.
Performance active lifting
Uw huid in topconditie!
De Performance active Lifting is gericht op de verslapte, in volume afgenomen huid en is een uiterst intensief liftend anti-aging behandeling.
Onmiddellijke en langdurige lifting
– Zichtbare egalisatie na 30 min.
– Maakt de huid elastisch
– Vult de huid op- sterke verhogingcollageenproductie
– Hydrateert de opperhuid en de diepere huidlagen
epileren en onzuiverheden verwijderen incl
Harsen en verven tegen bijbetalen mogelijk
B- White behandeling
Dit is een behandeling tegen ongewenste pigmentatie. het richt zich op; de huid algemeen op te lichten, pigment vlekken te verwijderen en ter preventie van verdere hyperpigmentatie.
Epileren en onzuiverheden verwijderen incl.
Harsen en verven tegen bijbetalen mogelijk
Crystal-X behandeling
IN 4 EFFECTIEVE STAPPEN, ZÓNDER MES OF INJECTIES, OP WEG NAAR EEN JEUGDIGE, GEZONDE EN INTENS STRALENDE HUID!
Clephar® Crystal-X is een veilig en cosmetisch alternatief voor chemische peelings, Botox injecties, laser en chirurgische ingrepen. Deze unieke salonbehandeling is geschikt voor alle huidtypes, waaronder zelfs de meeste gevoelige huid! Exclusieve, huideigen celstructuren verhogen en versnellen de opname van de actieve bestanddelen, die zo hun weg vinden tot in de diepere huidlagen. Deze liggen aan de basis van de sterke anti-rimpelwerking en het Clephar® schoonheidsideaal: een stralende, jeugdige en vooral gezonde huid! TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN:
• Zichtbare huidverjonging
• Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
• Huidverfrissing (rokershuid en doffe huid)
• Vermindering pigmentproblemen en ouderdomsvlekken
• Verzachten van littekens (snij- en brandwonden)
• Vermindering hardnekkige acne
• Vervaging acne littekens. Onmiddellijk zichtbare resultaten!
De resultaten van een behandeling met Crystal-X zijn onmiddellijk zichtbaar! De behandeling vermindert fijne lijntjes en rimpels, alsmede pigment- en ouderdomsvlekken. De huid krijgt een gezond stralende gloed door de oplichtende werking van de Vitamine C. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld acné verminderen en de methode werkt over de gehele linie zichtbaar huid verjongend en teint verbeterend.
epileren en onzuiverheden verwijderen incl.
Harsen en verven tegen bijbetalen mogelijk
Collageen behandeling  = een  anti-aging behandeling of  een softening (couprose huid). behandeling
Door de specifieke ingrediënten en werkwijze wordt de huid behandeld op de manier waar de huid om vraagt. Met een  speciale vliesmasker bereik je het  dan het goede resultaat.
Epileren en onzuiverheden verwijderen incl. Harsen en verven mogelijk tegen bijbetaling.
Originals oil control = een behandeling voor de vette onreine huid.
De ingrediënten zorgen voor een ontsmettende werking en lossen de dode huidcellen op.
En de werkwijze van de behandeling zorgt voor een complete geheel.
Epileren en onzuiverheden  verwijderen inclusief. Harsen en verven mogelijk tegen bijbetaling.
Anti-couperose behandeling
Deze behandeling heeft als doel;
*vaatwanden verstevigen
*microcirculatie verbeteren
*roodheden vervagen.
Door bijvoorbeeld erfelijkheid, zonstraling, temperatuur, alcohol of cortisone crèmes , kan couperose ontstaan.
(uitgezette rode/blauwe vaatjes, voornamelijk op wangen, neus en kin.
Alpha behandeling
Dit is een behandeling voor alle huidjes geschikt en in te zetten als een enorme oppepper van de huid.
Het werkt met een 4 focussysteem.
*anti-aging
*anti-oxidant
*calming
*glowing

 
Een  zeer intensive anti-aging behandeling , waarbij de huid gaat stralen en een opvullende uitstraling geeft, en onmiddellijk resultaat geeft.
Daarom breed inzetbaar voor elk huidtype.
Thuisproduct is een serum,  onder elke crème van Cephar te gebruiken, en door de zijdezachte structuur voelt het als een fijne sensatie.
Influxcions behandeling
De Influxions lijn is de oplossing voor een huid die op alle gebieden behoefte heeft aan anti-aging, met focus op de bestrijding van rimpels en fijne lijntjes. Het Influxions gamma is voorzien van anti-verouderingsformules voor gelaat, ogen & lippen en beschikt over een uniek transportsysteem (P.I.D.-Influx Delivery) dat de huid op alle niveaus voorziet van:
Micro Collagen Peptides (Matrix-EM®) verbonden aan Platina partikels, stimuleren de natuurlijke collageenproductie, verstevigen de dermo epidermische verbindingslaag en helpen diepe rimpels te egaliseren. Deze high-tech peptides bieden de huid een intensere en langdurigere anti-aging werking in de strijd tegen rimpels en verslapping van de huid. De huid wordt strak en vol, de gelaatscontouren verbeteren.
Ectoïn® is een werkstof uit de farmaceutische sector die de huidcellen beschermt en huidschade door stress, UV-straling en andere omgevingsfactoren vermindert. Reeds beschadigde cellen worden gestimuleerd zich te regenereren.
Fucogel®, Ceramides en Phytosphingosine reguleren onmiddellijk en langdurig de vochtbalans van de huid (verlengde werking).De huid wordt zacht en soepel.
Scinnovation behandeling
Met Scinnovation is Clephar de eerste producent op Europese bodem die ZUIVEREGESTABILISEERDE VITAMINE C aanbiedt in een gebruiksvriendelijk product! Door een exclusief stabilisatieproces gecombineerd met een nieuw Clephar transportsysteem bereikt het uitzonderlijk hoge percentage van 10% vitamine C het Basaal Membraan alwaar het de productie van collageen actief stimuleert en in gang zet!
De Scinnovation collectie is de oplossing voor een huid die behoefte heeft aan anti-aging, met focus op de bestrijding van rimpels, fijne lijntjes en een zachtere structuur! De collectie bestaat uit een serum en cream voor thuisgebruik en een intensieve anti-aging treatment voor in de salon.
Anti-pollution behandeling
Na UV licht is pollutie/luchtvervuiling de 2de grootste externe oorzaak van vroegtijdige huidveroudering. Clephar biedt de best denkbare antioxidanten om huidschade te vermijden en heeft de meest actiefste ingrediënten om beschadigde huidcellen te herstellen. We leven nu eenmaal in een tijd waarbij het milieu  sterke negatieve invloeden heeft op onze huid. De Anti Pollution behandeling beschermt en hersteld de huid tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Heb je last van fijne lijntjes, gedehydrateerde, doffe, vermoeide huid, roodheden, ontstekingen en pigmentvlekken dan is deze behandeling geschikt voor de huid.
Hot Stone massage
Hotstone massage is zoals het woord al zegt een massage met “hete”stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage wordt gegeven ligt om en nabij de 45 graden. De hotstone massage wordt over het algemeen gegeven met afgeronde basaltstenen. De hotstonemassage is met name geschikt voor of bij spanningen, stress, spierproblemen, Fibromyalgie, gewrichtsproblemen en slechte doorbloeding.
Maar natuurlijk ook voor mensen die eens heerlijk willen genieten van de weldaad van hotstonemassage.
Lichaamsmassage
Massage van een half uur; Massage van de nek, schouders en rug
Het is een ontspanningsmassage, waarbij je heerlijk tot rust kan komen en de spieren weer lekker worden losgemaakt.
Epileren
Het verwijderen van de haren bij de wenkbrauw doormiddel van een pincet.
Het model wordt vooraf met u besproken.
U krijgt weer een open en spontane uitstraling
Verven wimpers en/of wenkbrauwen
Het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt door, in uw uitgekozen kleur, geverfd. Ideaal in vakanties en bij mensen die contact lenzen dragen of allergieën hebben. De verf blijft ongeveer vier tot zes weken zitten en kan daarna gewoon weer opnieuw worden geverfd.
Harsen van gelaat  
Het verwijderen van haargroei op de bovenlip, kin en wangen. Door middel van Azuleen hars wordt de haren po professionele wijze verwijderd. Na het koelen doormiddel van ijsblokjes maakt het dat de huid weer snel hersteld en er minder rood en geïrriteerd uitziet.
Oksels harsen
Harsen op het lichaam. Door middel van harsrollen met Azuleen hars worden de haren van oksel, benen en of bikinilijn volledig onthaard. Na de behandeling wordt het geharste gedeelte ingesmeerd met olie om de restjes hars te verwijderen en aansluitend met verkoelende gel gekalmeerd. Zo kunt u weer een aantal weken genieten van onthaarde lichaamsdelen.
Gel overlay voetjes op de natuurlijke nagel
Bent u het ook zat, keer op keer uw nagels verzorgen.. Kom dan langs en laat u informeren over de mogelijkheden van gelnagels. De voordelen die Bio Sculture Gel u bied zijn; 99% vrij van schimmel, allergie en nadelige gevolgen, geen beschadiging van de natuurlijke nagel, bevorderd de groei van natuurlijke nagels, drie tot vier weken geen verzorging nodig, dun, natuurlijk, sterk en soepel. Met blijvende glanslaag en geen verkleuringen.
Manicuren
Bij manicure worden de nagels in het door u gekozen model gevijld. Na een nagelbadje worden de nagelriemen verwijderd en velletjes bijgeknipt. Na de handcrème kunnen de nagels worden gelakt met nagelverharder en of een kleurtje naar keuze.
SpotAway
Bloedblaasjes, ouderdomsvlekken, steelwratjes en ouderdomswratjes in het gezicht of lichaam kunnen bijzonder storend zijn, maar kunnen eenvoudig worden verwijderd met de SpotAway. De SpotAway is een apparaat dat werkt op basis van hoog frequente wisselstroom. Deze stroom veroorzaakt warmte die zich aan de punt van het behandel instrument concentreert. Hiermee wordt de huidoneffenheid aangestipt zonder het omliggende huidgebied aan te tasten.
Te behandelen zijn:
• Bloedblaasjes
• Ouderdomsvlekken
• Fibromen (steelwratjes)
• Ouderdomswratjes
• Spider Naevus
Be-Lifted
Een  veilige en natuurlijke manier van liften/verjongen.
 
Dmv plasma flitsen bewerk je de huid en laat je de huid krimpen en de huid gaat zichzelf herstellen, zodat de huid na het genezingsproces er jonger/frisser en gelift uitziet. Het resultaat is ongeveer 2 jaar zichtbaar. Deze behandeling mag onbeperkt herhaald worden.
 
Het genezingsproces duur ongeveer een week, de kostjes zullen dan verdwenen zijn en er blijft een nieuwe roze huid over. Goed verzorgen met de bijbehorende producten en de huid ziet er na een paar weekjes  weer gewoon van kleur uit.
 
In sommige gevallen  is een 2e of zelfs 3e behandeling nodig. Maar dat is persoonlijk wat een klant voor resultaat wilt en wat de huidconditie is bij aanvang van de 1e behandeling. Er wordt dan  een bijwerkprijs berekend van € 150  per zone per behandeling. Voor overige prijzen zie onze Prijslijst.
Wimperextensions
Opvullen 20 minuten
Opvullen 30 minuten
Opvullen 40 minuten
Opvullen 50 minuten
Opvullen 60 minuten