Het Ravelijn 8 Steenwijk
0521 51 35 68 / 06 25124302
info@schoonheidssalonmanon.nl

Producten

Schoonheidssalon Manon voor uw complete verzorging

Producten Nu verkrijgbaar de producten van Clephar.
A.C.E De A.C.E. lijn is ontwikkeld voor iedereen met beginnende verouderingsverschijnselen. Het laboratorium Clephar heeft een perfecte balans gecreëerd tussen een drietal vitamines die de huid op alle niveaus revitaliseren. Vitamine A (retinol) stimuleert de celvernieuwing, vitamine C herstelt de huid en vitamine E beschermt tegen toxische stoffen en invloeden van buitenaf.
*Derma+ De Derma+ lijn richt zich op de extreem droge (atopische) of beschadigde huid en is een sterk verzorgende en herstellende lijn binnen het Clephar gamma.
Phyto-Sirt stimuleert de aanmaak en werking van huideigen sirtuines met als doel de huidcellen te beschermen tegen agressieve invloeden van binnenuit en buitenaf. Daarnaast wordt de membraamstructuur die onze huid beschermt door Derma+ producten aangevuld en hersteld
Derma+ is geschikt voor de behandeling van kankerpatienten tijdens de chemotherapie.
*Cleansing Een zachte, maar effectieve reiniging vormt de basis voor iedere vorm van huidverbetering. De Clephar reinigingsproducten bevatten tal van verzorgende bestanddelen en tasten de natuurlijke beschermingsfilm van de huid niet aan. Omdat reinigen een belangrijke stap is in het dagelijkse verzorgingsritueel, heeft Clephar voor ieder huidtype een specifieke reiniging.
*Originals Originals – Oil Control

Het Originals Oil Control gamma biedt een zachte en doeltreffende oplossing voor de huid met acné en ontstekingen. Onzuiverheden en een onregelmatig huidreliëf verdwijnen probleemloos. Een intensieve reiniging en hydraterende gels, speciaal ontworpen voor dit huidtype, zorgen voor een mooie, frisse uitstraling.

Originals – Bi-Moisture

De Originals Bi-Moisture lijn zorgt voor een intensieve hydratatie die de jonge huid beschermt en haar frisse en soepele uitstraling helpt te behouden.

*AHA GLYCOLIC Het AHA Glycolic gamma is uitermate geschikt voor een huid met oneffenheden, pigmentvlekken, littekens en hyperkeratinisatie.
De AHA lijn is gebaseerd op de oplichtende en egaliserende eigenschappen van AHA’s en BHA’s, aangevuld met de sterk hydraterende werking van Hyaluron en de celvernieuwende kracht van microcollageen peptiden.
De AHA Glycolic lijn creëert een fris en helder gelaat en is tevens geschikt als opfrisser voor ieder huidype!
*Beta-white In de Beta-white lijn past Clephar de laatste wetenschappelijke innovaties toe om de huid op te lichten, pigmentvlekken te verwijderen en hyperpigmentatie te voorkomen.

De unieke combinatie van het Beta-white peptide complex, het Sepi-White organische zuur en een hoge dosis gestabiliseerde Vitamine C vormt een effectief middel tegen hyperpigmentatie.

Pigmentvlekken worden lichter en de huid is langdurig en intensief beschermd tegen nieuwe pigmentatie.

*Hydra+ De Hydra + lijn biedt een oplossing voor de gedehydrateerde, doffe huid met droogterimpeltjes.
Het Hydra+ gamma bevat Hyaluron van de nieuwste generatie (bio-hyaluron)dat door middel van een MLV liposomen transportsysteem diep in de huid doordringt. De vochtreserves worden aangevuld en de huidcellen worden gestimuleerd om meer collageen en elastinevezels aan te maken. Andere ultra-hydraterende en beschermende werkstoffen (Fucogel®, Lecitine, Bio-Ecolia) zorgen voor een stralende teint.
Hydra + zorgt voor effectieve diepte-hydratatie van alle huidtypes. Een uitgebreid gamma met zuiver hydraterende, maar ook matterende en verzachtende (Softening gamma) verzorgingen.
*Influxions De Influxions lijn is de oplossing voor een huid die op alle gebieden behoefte heeft aan anti-aging, met focus op de bestrijding van rimpels en fijne lijntjes. Het Influxions gamma is voorzien van anti-verouderingsformules voor gelaat, ogen & lippen en beschikt over een uniek transportsysteem (P.I.D.-Influx Delivery) dat de huid op alle niveaus voorziet van:

Micro Collagen Peptides (Matrix-EM®) verbonden aan Platina partikels, stimuleren de natuurlijke collageenproductie, verstevigen de dermo epidermische verbindingslaag en helpen diepe rimpels te egaliseren. Deze high-tech peptides bieden de huid een intensere en langdurigere anti-aging werking in de strijd tegen rimpels en verslapping van de huid. De huid wordt strak en vol, de gelaatscontouren verbeteren.
Ectoïn® is een werkstof uit de farmaceutische sector die de huidcellen beschermt en huidschade door stress, UV-straling en andere omgevingsfactoren vermindert. Reeds beschadigde cellen worden gestimuleerd zich te regenereren.
Fucogel®, Ceramides en Phytosphingosine reguleren onmiddellijk en langdurig de vochtbalans van de huid (verlengde werking).De huid wordt zacht en soepel.

*PERFORMANCE De Performance lijn is gericht op de verslapte, in volume afgenomen huid en is een uiterst intensief liftend anti-aging gamma, verrijkt met peptidencomplexen en farmaceutische ingrediënten.

Het energiegevende, anti-oxiderende en DNA-beschermende Zea Mays verbetert het huidprofiel aanmerkelijk. Daarnaast werkt een complex van exotische plantenextracten spierrelaxerend (Botu-like) voor een ontspannen en vitale huid.

Het Glycolift peptide bewerkstelligt een onmiddelijke en langdurige lifting, terwijl de Voluform peptiden in de Performance lijn zorgen voor verhoging van de collageenproductie.

Tenslotte hydrateert Hyaluron in 2 soorten snel en langdurig zowel de opperhuid als de diepere huidlagen.

Anti pollution  
Scinnovation  
*x-CELlence x-CELLence raakt aan de grenzen van de hedendaagse cosmeceutische wetenschap en is de totaaloplossing voor de huid met (vergaande) verouderingsverschijnschelen. Deze exclusieve lijn biedt alles wat het laboratorium Clephar momenteel te bieden heeft en bevat alleen topingrediënten.

CT-Phyto-Celline is een plantaardige stamcel die onze lichaamseigen stamcellen beschermt, laat herleven en stimuleert om steeds weer nieuwe huidcellen aan te maken, ongeacht leeftijd. Clephar past de hoogst mogelijke dosis toe, hetgeen ervoor zorgt dat rimpels vervagen en de huid onmiddellijk gladder wordt.

Kaviaar en andere beschermende, herstellende en regenererende werkstoffen, zorgen voor een complete ‘heropleving’ van het gelaat.

Anti-aging toptechnologie met een onmiddellijk en blijvend resultaat! Gegarandeerd!

Alpha *anti-aging

*anti-oxidant

*calming

*glowing

Anti Couperose

*vaatwanden verstevigen

*microcirculatie verbeteren

*roodheden vervagen.

Door bijvoorbeeld erfelijkheid, zonstraling, temperatuur, alcohol of cortisone crèmes , kan couperose ontstaan.

(uitgezette rode/blauwe vaatjes, voornamelijk op wangen, neus en kin.