Het Ravelijn 8 Steenwijk
0521 51 35 68 / 06 25124302
info@schoonheidssalonmanon.nl

Over ons

Schoonheidssalon Manon voor uw complete verzorging

In onze Salon staan Manon, Lisette en Sylvia voor u klaar om de gewenste behandeling uit te voeren. Manon, Lisette en Sylvia zijn gediplomeerde professionals die u een advies op maat kunnen geven omtrent de verzorging die uw huid nodig heeft.

U kunt uw wensen kenbaar maken en de diverse mogelijkheden en deze worden geheel vrijblijvend met u besproken. Daarnaast geven wij na behandelingen advies over het thuisgebruik met de juiste verzorgingsproducten om zodoende de behandelingen thuis te ondersteunen en huidverbetering te realiseren.

Het epileren of verven van wimpers en wenkbrauwen, harsen, een volledig bruidsarrangement, permanente make-up, pedicure, wij bieden wij u  meerdere behandelingen aan die variëren tussen de verschillende soorten behandeling.

Belangrijk is dat u zich bij ons thuis voelt. Bij schoonheidssalon Manon ervaart u ruim 36 jaar ervaring in schoonheidsbehandelingen.

Op onze site vertellen wij meer over de schoonheidssalon en de behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt. Voor andere of aanvullende informatie kunt u ons bellen of mailen. Wij zijn een Clephar schoonheidssalon.