Het Ravelijn 8 Steenwijk
0521 51 35 68 / 06 25124302
info@schoonheidssalonmanon.nl

Permanente make-up

Schoonheidssalon Manon voor uw complete verzorging

Permanente make-up

Permanente make-up is make-up aangebracht op wenkbrauwen/ogen/lippen d.m.v. naaldjes met een pigmentkleurstof. Het blijft langere tijd zitten en vervaagt in de loop van de tijd.

 

Wenkbrauwen kunnen op verschillende manieren gepigmenteerd worden.

De techniek: haire-strokes of inschaduwen . Dit wordt altijd in overleg gedaan. Zie foto’s.

De kleur wordt ook altijd in overleg en via een bepaald kleurensysteem gekozen. Evenals het model van de wenkbrauw.

Ogen: eyeliners kunnen op het bovenooglid en/of onderooglid aangebracht worden.
Kleur en breedte worden ook in overleg aangebracht.
Het is een speciale techniek waar veel ervaring en vakkennis voor nodig is.

Na de eerste behandeling is de kleur erg intens. Thuis moet u het gepigmenteerde gedeelte goed behandelen met de crème die u heeft meegekregen. Na een weekje zijn de korstjes eraf en na 4 tot 6 weken is alles goed genezen. Dan kunt u pas zien of alles goed gepakt heeft.

Mochten er nog stukjes zijn die opnieuw moeten, dan doen wij dat uiteraard kosteloos. (controlebehandeling).Daarna is het helemaal naar uw wens. Na verloop van tijd gaat de pigmentatie vervagen (1 ½ – 2 jaar) en zal weer bijgewerkt moeten worden als u optimaal profijt van uw pigmentatie wilt houden. De kosten van zo’n bijwerkbehandeling zijn aanzienlijk lager dan bij de eerste behandeling omdat deze ook minder bewerkelijk is.
Zo houdt u altijd een goede verzorgde pigmentatie.

Naast permanente make-up hebben wij ook een RJ make-up lijn.

PMU verwijderen/ oplichten  dmv Swiss ColorX Remove. Een  veilige manier om PMU te verwijderen of op te lichten. na goed overleg en uitleg gaan we na het maken van de foto’s overleggen welke methode we gaan inzetten. We werken met een lichaamseigen vloeistof, zodat er geen schade aan de huid gebracht wordt.  Er kan meerdere behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Voor informatie , neem contact met ons op .

Eyliner onder en boven